Utbildning

Vill du sköta mer av din redovisning själv? Som till exempel fakturering eller bokföring? Vi utbildar dig så att du känner dig trygg och säker i programmen. 

Under de senaste åren har vi utbildat flera av våra kunder så att de ska kunna sköta delar av sin redovisning själva. Det kan vara allt från att lära sig skicka offerter, skapa ordrar och fakturera till att bokföra leverantör- och kundfakturor. Idag är det enklare för dig som kund att hantera redovisningen själv eftersom våra system är digitala och mycket kan hanteras i automatiska flölden. 

Redovisning & bokslut

Vi jobbar med smarta samarbeten, vilket innebär att du kan välja att sköta delar av redovisningen själv så hjälper vi dig med resten.

Privat Inkomstdeklaration

Har du sålt en fastighet eller värdepapper och behöver hjälp med att deklarera? Välkommen att kontakta oss!

Ekonomisk rådgivning

Ställ dina frågor till våra auktoriserade redovisningskonsulter och affärsrådgivare.

Löneadministration

Lön innebär omfattande regelverk och stort ansvar.  Spar tid och pengaroch låt oss hjälpa till med företagets löneadministration.

Bolagsbildning & Bolagsändring

Funderar du på att starta ett bolag? Eller ändra bolagsform på ett befintligt bolag?

Outsourcing/Uthyrning av konsult

Behöver du hjälp med redovisning under en period? Hyr en av våra konsulter!

Digitaliseringsprojekt

Behöver du implementera nya system för tidrapportering, projekt eller lön? Vi skräddarsyr ett upplägg för din verksamhet. 

Utbildning (Redovisning)

Skulle du vilja fakturera själv? Eller sköta din egen bokföring? Vi utbildar dig!

Affärsutveckling

Behöver du hjälp med en budget till din verksamhet? Eller en målbild att jobba emot? Behöver du säljstöd eller hjälp med personalfrågor?