Digitaliseringsprojekt

Vill du arbeta mer digitalt och automatiserat? Vill du arbeta i moderna system och med verktyg som gör att du spar tid och pengar? Vi samarbetar med flera olika aktörer på marknaden så att vi enkelt ska kunna implementera rätt system till dig som kund beroende på bransch och verksamhet.  

När vi startar upp ett digitaliseringsprojekt gör vi först en genomgående behovsanalys för att få en bild av er verksamhet. Vi ser över hur ni arbetar idag, vilka behov som finns och vilket önskat läge ni har. Utifrån behovsanalysen sätter vi ihop en målbild och en tidsplan som vi sedan presenterar för er Efter att vi är överens genomför vi implementeringen och ser till att allt går enligt plan och förväntning. 

Vi har hjälpt kunder med implementering av affärssystem, ekonomisystem, digitala verktyg och automatiska flöden i flera år. Våra kunder upplever att man spar tid och pengar på att inte hanera ekonomin manuellt. Att bli digital idag är en bra investering!

Vi samarbetar med kunder i följande system

Redovisning & bokslut

Vi jobbar med smarta samarbeten, vilket innebär att du kan välja att sköta delar av redovisningen själv så hjälper vi dig med resten.

Privat Inkomstdeklaration

Har du sålt en fastighet eller värdepapper och behöver hjälp med att deklarera? Välkommen att kontakta oss!

Ekonomisk rådgivning

Ställ dina frågor till våra auktoriserade redovisningskonsulter och affärsrådgivare..

 

Löneadministration

Lön innebär omfattande regelverk och stort ansvar.  Spar tid och pengaroch låt oss hjälpa till med företagets löneadministration.

Bolagsbildning & Bolagsändring

Funderar du på att starta ett bolag? Eller ändra bolagsform på ett befintligt bolag?

 

Outsourcing/Uthyrning av konsult

Behöver du hjälp med redovisning under en period? Hyr en av våra konsulter!

 

 

Digitaliseringsprojekt

Behöver du implementera nya system för tidrapportering, projekt eller lön? Vi skräddarsyr ett upplägg för din verksamhet.

 

Utbildning (Redovisning)

Skulle du vilja fakturera själv? Eller sköta din egen bokföring? Vi utbildar dig!

 

Affärsutveckling

Behöver du hjälp med en budget till din verksamhet? Eller en målbild att jobba emot? Behöver du säljstöd eller hjälp med personalfrågor?